Paulig Group · Publicerad 7 sept 2021

Regionchef / Regional Field Sales Manager

Stockholm

Trivs du med att leda, stötta och inspirera dina medarbetare? Här erbjuds du som älskar mat, smak, försäljning och ledarskap en mycket attraktiv regionchefsroll inom dagligvaruhandeln.

Din roll
I rollen som regionchef / Regional Field Sales Manager hos oss på Paulig kommer du genom ett aktivt och passionerat ledarskap arbeta med att leda, coacha och utveckla ditt team bestående av tolv fältsäljare, på region norr. Genom coaching, målstyrning och uppföljning av teamet ansvarar du för att öka försäljningen och få dina medarbetare att växa. Rollen innefattar fullt personal-, verksamhets- och resultatansvar på din region.

Du utgår hemifrån och vi ser helst att du bor i Storstockholmsområdet. Tjänsten är operativ och det förväntas att du kommer att vara på resande fot tillsammans med dina säljare ett par dagar i veckan. Rollen innefattar även resor till våra kontor i Solna och Göteborg för att närvara i möten och evenemang. Du rapporterar till Field Sales Manager.

Din profil

För att lyckas som Regional Sales Manager hos oss på Paulig brinner du för att motivera, påverka och skapa. Vi söker dig som är affärsdriven, handlingskraftig och strukturerad men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett stort mod och engagemang skapar du rätt förutsättningar för att du och dina kollegor ska kunna leverera, fortsätta utvecklas och överträffa era mål. Region norr består av Stockholm, Dalarna och Norrland.

Krav
  • Du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst inom retail, företrädelsevis inom FMCG / DVH
  • Påvisad ledarerfarenhet med förmåga att leda, utveckla, entusiasmera och inspirera
  • Goda kunskaper inom MS Office (Excel, PowerPoint) och erfarenhet av CRM-system
  • Ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsalternativ
Vi erbjuder

Vi erbjuder ett mycket attraktivt arbete i en central ledarroll där du arbetar med att utveckla företagets personal och affärer. På Paulig är vi stolta över vår organisationskultur som baserar sig på våra tre värderingar:
  • Stay Curious
  • Strive for Excellence
  • Grow Together
Det är ledstjärnor som präglar vårt dagliga arbete, såväl självständigt som i samarbetet med kollegor, leverantörer och kunder.

Lön förhandlas individuellt. Förmåner presenteras längre fram i processen.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Paulig Group är en finsk livsmedelskoncern med starka varumärken som Santa Maria och Risenta. Santa Maria är norra Europas ledande smaksättningsföretag och har även har en stark inriktning på etnisk mat. Under varumärket Santa Maria finns vi bl.a inom kategori Kryddor, Tex-Mex, Asia och BBQ. Risenta har en profil inom hälsa och hållbarhet. Vi är marknadsledare inom kategori fröer och kärnor, linser och torra bönor på den svenska marknaden. Vi har även en väldigt stark position inom müsli, snacking och specialmjöler.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga