Pauser Media Aktiebolag · Publicerad 19 juni 2021

Account Manager till Pauser Media, Miljö & Utveckling och Kvalitetsmagasinet

Har du tidigare erfarenhet av medieförsäljning och viljan att utvecklas och ständigt ligga i framkant? Då ska du söka tjänsten som Account Manager på Pauser Media. Vi ser gärna att du har jobbat minst 2 år som Account Manager och framgångsrikt sålt annonser, digitalt och print samt gärna utställningsplatser på konferenser/mässor till företag.

Hos Pauser Media får du sälja medieutrymme i yrkesspecialiserade produkter som gör skillnad för läsarna! I rollen som mediesäljare kommer du att arbeta med telefonen, kundmöten live och digitalt som verktyg och ha dialog med såväl nya som befintliga kunder. Du kommer självklart att få en introduktionsutbildning i våra produkter och tjänster samt en marknadsuppdatering. Vi vill att du ska lyckas och ha möjlighet att utvecklas i din roll, därför kommer du också få kontinuerlig coachning i din arbetsvardag.

Vi söker dig med följande personliga egenskaper:
Erfarenhet av digital media sälj

Du är bra på att lyssna och hitta lösningar

Du är driven och målinriktad

Du gillar att arbeta i ett högt tempo

Du har viljan att utvecklas

Vi erbjuder:
Fast lön enligt kollektivavtal samt provision

En arbetsplats med engagerade kollegor och ledare

Tydliga mål och utvecklingsmöjligheter i din befattning

Att arbeta med kvalificerade produkter som ger strategisk kunskap till våra kunder

Att vara en del av ett stabilt och växande företag med framtidsvisioner

Om Pauser Media:

Affärstidningsförlaget Pauser Media driver medieverksamhet inom beslutsstöd för chefer. Vi ger ut tidningarna Miljö & Utveckling, Kvalitetsmagasinet, Telekom idag och Vd-tidningen samt arrangerar årligen tiotalet konferenser och mötesplatser för våra läsare. Vår målsättning är att vara ledande inom de segment vi arbetar inom, så väl för printmagasinen, webbplatserna med aktuell nyhetsbevakning som för de konferenser vi arrangerar. Pauser Media sysselsätter ca 40 personer och har kontor i Stockholm, Lund och Umeå.

Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga