Paxton Executive AB · Publicerad 5 mars

Företaget
Handelsbanken

Många känner oss bara som bank men vi är mycket mer än så. För att lyckas med vår bankverksamhet krävs entreprenörskap, nya idéer och en ständig utveckling i varje detalj. Därför är vi en av
Sveriges största arbetsgivare inom lT, med närmare 1 600 medarbetare. Vårt mål är att skapa effektiva lösningar och positiva användarupplevelser för våra kunder och medarbetare. Vårt ansvarsområde täcker in allt från interna informationssystem till externa, digitala mötesplatser. Vi har utvecklat, testat och driftat lT-lösningar inom banken sedan 1960-talet.
Vi gillar att göra saker lnhouse. Självklart köper vi även in lT-lösningar men då ser

vi alltid till att drifta dem själva, På det här sättet utvecklas inte bara våra lösningar utan även du som medarbetare.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Vill du vara en del av Handelsbankens framtida IT? Handelsbanken är inne i en spännande fas och IT är i allra högsta grad en del av den utvecklingen.

Som Cobolutvecklare hos oss kommer du att arbeta tekniskt brett med både programmering, test och krav. Du arbetar med avancerade lösningar med många anslutande system då avdelningen bla ansvarar för bankens kundsystem, navet i banken.

Om du vill har du möjlighet att delta i bankens arbete med framtagande av metoder och verktyg som ska användas framåt.

Din bakgrund
Vi önskar att du har en akademisk utbildning, en KY-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har minst 5 års erfarenhet av Cobolutveckling inom bank eller försäkring.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven och tar ansvar för leveranser i enlighet med mål och strategier. Du är nyfiken och har en vilja att förbättra såväl lösningarna som teamet och dig själv. En god samarbetsförmåga och social kompetens i kombination med att du är självgående och ser det som naturligt att arbeta i team och bidra positivt är viktiga egenskaper för tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar vi med Paxton Executive och har du frågor är du är välkommen att kontakta Åsa Granqvist 076-045 60 16. Din ansökan skickar du till rekrytering@paxton.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga