Pe accounting · Publicerad 1 dec 2021

Vill du hänga med oss på resan och revolutionera en hel bransch?
Vi söker dig som älskar att göra affärer och bygga relationer med beslutsfattare på ledningsnivå och nu vill du göra detta i en framgångsrik organisation; där dina åsikter, idéer & prestationer är absolut avgörande! Dessutom vill du vara med och förändra en hel bransch och hjälpa företagare & entreprenörer till bättre möjligheter att skapa tillväxt och kontroll i ekonomin!

Om oss:
Vi är ett framåtlutat SaaS-bolag som kombinerar marknadens mest automatiserade ekonomisystem med en tillhörande tjänsteleverans som stöttar kunderna med det som bara en människa kan göra.

Sedan grundandet av PE för 10 år sedan har bolaget växt till ca 120 MSEK i omsättning. Över 85% av intäkterna är prenumerationsbaserade. Tillväxten har skett organiskt och utan externt riskkapital, där alla bolagets intäkter investeras tillbaka till verksamheten. Vi har fått utmärkelsen DI Gasell sex år i rad och är ett värderingsstyrt bolag med stort fokus på glädje, ansvar, prestigelöshet och nyfikenhet! Våra 140 kollegor utgår från kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Malmö.

PE är ett bolag som förändrar en hel bransch!

Om rollen:
I rollen som Sales Executive arbetar du värdeskapande & lösningsorienterat, och ansvarar för att i en nära och förtroendeingivande dialog guida kunden genom säljprocessens olika delar. Du visar affärsnyttan och värdet med PE, samt hjälper dem att förstå hur deras företagsstrategi & uppföljning kan stödjas med hjälp av vår lösning.

På daglig basis kommer du att söka, följa upp och arbeta med affärsmöjligheter, och du ansvara för hela säljcykeln - från prospektering, bokning och genomförande av möten till att skriva offerter och vinna affärer. Du ingår i ett säljteam tillsammans med sex andra kollegor, plus ett marknadsteam som består av tre kollegor. Du har även ett nära samarbete med kollegor på andra områden i bolaget, så som implementeringsteamet, consulting och teknisk support.

Vi tror även att du vill vara med oss och utveckla processer och arbetssätt för att ständigt bidra till att stärka PE’s säljresa och kunddialog!

Vi söker dig som har:
  • Har en eftergymnasial utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom ekonomi, b2b-försäljning eller annat relevant område.
  • Du är professionell som person och vi tror att du har tidigare dokumenterat god erfarenhet av b2b tjänsteförsäljning.
  • Har du tidigare arbetat med någon form av ekonomirelaterad tjänst/SaaS-lösning ser vi detta som mycket meriterande.
  • Vi ser att du talar och skriver svenska obehindrat,
  • Du motiveras av att arbeta med en komplex tjänst, där det ställs högre krav på säljprocessen och på din roll, samt på organisationen som du företräder.
  • Har du bakgrund som Business development representetive är det meriterande
Som person har du en kommunikativ förmåga och ett driv utöver det vanliga - Du älskar tanken på nästa spännande affärsmöjlighet! Du är förtroendeingivande, relationsskapande och drivs av att leda kunden framåt genom säljcykelns alla delar & hålla dem i handen under sin förändringsprocess.

Start: Omgående, enligt överenskommelse. Ort: Stockholm (Klarabergsviadukten 90).

För att du skall trivas hos oss på PE tror vi att du trivs i en entreprenöriell miljö, med korta beslutsvägar och fullt ös! Framförallt vill du arbeta på ett ungt och modernt bolag där man har roligt, utvecklas, firar och kämpar tillsammans!

Här kan du se lite mer av vår vardag: instagram.com/peaccounting.
För mer information om oss se:
www.accounting.pe

Vi genomför bakgrundskontroller och tester i slutskedet av våra rekryteringsprocesser.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Lallerman. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Lallerman på tel: 076- 0001809 eller via mail: cecilia.lallerman@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval för denna tjänst sker löpande därför ser vi gärna att ni söker tjänsten redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
21 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga