PeopleProvide AB · Publicerad 23 sept

Vill du bidra till våra kunders ökade lönsamhet genom din kompetens och driv inom HR? Läs då vidare för möjligheten att få en omväxlande konsultroll hos oss!

Om rollen

I din roll stöttar du internt våra kunder och deras projektuppdrag inom HR. Parallellt tilldelas du omväxlande interimsuppdrag där din kompetens matchar bolagens organisatoriska skeden och behov - i roller som t ex HR Business Partner, HR Specialist eller Generalist. Vi ser att du tycker om att arbeta i olika miljöer och organisationer. Du kommer även att vara en viktig del i våra search- och rekryteringsuppdrag.

Rollspecifika kompetenser
  • Leda förändringsprocesser
  • Förmåga att skapa relationer, nätverk och att påverka andra
  • Coacha och ge chefer feedback för att utveckla dem i deras ledarskap
  • Planera, prioritera och organisera ditt arbete för att balansera kort- och långsiktiga behov i verksamheten
  • Förmåga att formulera budskap och organisera framgångsrik kommunikation
  • God arbetsrättslig kompetens och förhandlingsvana
Erfarenheter
  • Ca 3-7 års erfarenhet av kvalificerad HR-roll
  • Arbete i en linjeverksamhet, chefsbefattning är positivt
  • Som konsult eller i en konsultativ roll
  • Medverkande i ledningsgruppsarbete är meriterande
Din flexibilitet, närhet till skratt och gedigen nyfikenhet gör att du vill prova nya utmaningar. Samtidigt har du ett självklart affärsmässigt fokus i varje situation för att öka verksamhetens lönsamhet. Du kommunicerar muntligt och skriftligt flytande på svenska och engelska.

Du erbjuds

PeopleProvide växer, och det gör vi genom och med våra engagerade medarbetare i ett öppet arbetsklimat. Oavsett kompetensbas att stå på får du möjlighet att vara kreativ med oss, för allas utveckling mot en bättre HR kompetens. Rollen innehåller omväxlande arbetsuppgifter, där du kan komma arbeta med HR årets alla aktiviteter. Under uppdrag får du tillgång till våra verktyg och intern kompetens som stöd.

Placering centralt vid Slussen, vid uppdrag kan du komma att placeras i Stockholm. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående.

Om oss

PeopleProvide providar HR Content - konsulter, search & rekrytering och HR Support - från operativ till strategisk nivå för ökad lönsamhet och framgång hos våra kunder. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi nu är ett starkt växande företag i en utmanande bransch. Mer info på www.peopleprovide.se.

Välkommen med din ansökan idag!

Urval sker löpande. Kontakta Elin Eriksson vid eventuella frågor, elin@peopleprovide.se

Är du intresserad av samarbete med oss som underkonsult (partnerkonsult)? Hör av dig till Elin så berättar vi om aktuella uppdrag!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga