PeopleProvide AB · Publicerad Igår 00:00

WSP Sverige är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultbolag. Nu befinner sig WSP i en spännande tillväxtfas - och du har chansen att få vara med!

Erbjudandet

Ett tillfälle att få arbeta med kompetenta medarbetare i ett välfungerande team med hög intern status, på ett framgångsrikt bolag. Då bolaget är i en tillväxtfas, finns det möjlighet för dig att utveckla dina tidigare erfarenheter för att bistå med kommande effektiviseringar av nuvarande lönehanteringen.

Rollen

Som löneadministratör har du ansvar mot din specifika enhet där du hanterar lön, från ax till limpa. Du supporterar även andra enheter och samarbetar med kollegor i ett team på sex personer som ger hög service till verksamheten. Vidare kommer WSP under 2017 att genomföra en uppgradering av lönesystemet som självklart blir både utmanade, stimulerande och utvecklande för alla inblandade.

Vi ser fram emot att få arbeta med dig!

Vem är du?
  • Eftergymnasial utbildning, KY eller likvärdig.
  • 2 års erfarenhet av lönehantering i en större organisation
  • Tidigare erfarenhet av att hantera ca 700-800 löner
  • KU - avstämningar, tolkat lagar, avtal och policys
  • Har erfarenhet av olika lönesystem
  • God kunskap i Officepaketet samt tidrapporteringssystem
Meriterande om du har erfarenhet av Agresso samt vana vid att arbeta med support via Helpdesk, då det inom kort kommer att implementeras.

För att lyckas i rollen letar vi efter en självständig person som skapar struktur och har förmåga att prioritera. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Om WSP

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling bland annat inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Företaget arbetar ständigt med förbättringar och förändringsarbete i företaget som du nu kan få bli en del av genom att sända in din ansökan till oss!

Ansökan

Som partner arbetar PeopleProvide enkelt, effekivt och engagerat varför vi gärna vill ha din ansökan redan idag!

För mer information om tjänsten kontakta Johan Olsson, 073 808 82 50, johan@peopleprovide.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 okt
Anställning
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Rekryteringen hanteras av
PeopleProvide