Ping Pong AB · Publicerad 13 sept

Är du en engagerande lärare? Vill du vara med och lösa skolkrisen?
Ping Pong AB söker två digitala pedagoger. Detta är ett utmanande, roligt och varierande jobb för dig som har ett brinnande intresse för pedagogik, teknik och organisation.
Bolaget. Ping Pong AB utvecklar den webbaserade lärplattformen PING PONG. Efterfrågan på våra tjänster ökar. På två år har vi vuxit från 25 till 50 medarbetare. Vi har fler än 600 000 användare. Nyligen vann vi förtroendet att hjälpa Stockholms stad och deras 1 400 skolor med utmaningen att minska lärarnas arbetsbörda för att frigöra tid för undervisning.

Uppdraget
Ditt uppdrag är att förstå våra kunders behov och att hjälpa dem att nå och överträffa sina mål. Du lär dig PING PONG utan och innan. Du börjar på supporten, där du ger våra kunders PingPong-support ett förstklassigt stöd i användandet av applikationen. I takt med att dina kunskaper och förmågor växer kombinerar du arbetet i supporten med demonstrationer, utbildningar och andra uppdrag i sällskap med seniora kollegor. Du arbetar med att förbättra vår produkt och våra tjänster för en engagerande upplevelse.
Hos oss är du alltså lika delar pedagog, produktexpert och verksamhetsutvecklare. Du ingår i säljorganisationen och deltar i hela försäljningsprocessen, från första kontakt till nöjd kund. Teamets uppdrag är att etablera, utveckla och förvalta långsiktiga och ömsesidigt lönsamma kundrelationer. Som en del i teamet utgör du även en resurs för vår supportfunktion.

Vem är du?
Du älskar att utveckla smarta lösningar på kreativa pedagogiska och organisatoriska utmaningar.
Du har en utpräglad servicekänsla. Du representerar PING PONG, teamet och våra värderingar, därför är det av särskild vikt att du har en varm personlighet, positiv attityd och utvecklad social begåvning parad med en hög förmåga att entusiasmera och motivera. Du har en träffsäker kommunikation i tal och skrift kombinerad med en god analytiskt förmåga. Du är initiativrik och ansvarskännande.

Din bakgrund
Du har en hög pedagogisk och teknisk kompetens. Du är examinerad lärare med ett stort intresse för IT. Eller så är du examinerad ingenjör med erfarenhet av pedagogiskt arbete. Är du junior kan du vara nyexaminerad om du har relevanta färdigheter. Det är en fördel om du har jobbat med lärplattformar. Har du dessutom prövat service- eller supportyrken så är det ett stort plus.
Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö med konkurrenskraftiga förmåner. Vårt kontor i centrala Stockholm på Söder är ljust, modernt och har fantastisk utsikt.
Vår uppgift är att hjälpa individer och organisationer att utvecklas. Vi vill att du ska smittas av vårt engagemang och vi av ditt.

Intresserad?
Skicka in din ansökan med ett personligt brev och ditt CV via pingpong.se/jobb. Sista ansökningsdag: söndag 30 oktober 2016.

Intervjuer sker löpande. Var beredd på att avlägga arbetsprov. Samtliga sökande får besked om antagningsresultat. Anställning: snarast.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga