Placera Personal AB · Publicerad 14 feb

Vår kund är ett välkänt medicintekniskt bolag med sitt nordiska huvudkontor i Stockholm. Till en av deras avdelningar söker de nu en person som kan hjälpa dem med att rensa i deras masterdata.

Tjänsten
Denna tjänst är en temporär lösning där vår kund behöver hjälp med att rensa deras masterdata. Du kommer arbeta i flera olika system där du arbetar både med deras kundregister och kontrakt av olika slag. Det är en självständig roll men du kommer hjälpa flera olika funktioner på företaget. Tjänsten är på heltid med start omgående. Du blir anställd som konsult via Placera Personal och uppdraget sträcker sig 9 månader framåt.

Kvalifikationer
För denna tjänst krävs det att du stämmer in på följande kvalifikationer
  • Du har mycket god administrativ förmåga
  • Du kan hantera och sortera stor mängd data
  • Du har goda systemerfarenheter
  • Du har goda kunskaper i Excel
  • Meriterande om du har finskakunskaper
Personligt
För den här rollen är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och självgående. Din analytiska förmåga är mycket god och du trivs i en administrativ roll där du hanterar mycket information av olika slag.

Arbetstid/Varaktighet
9 mån konsultuppdrag
Start: Omgående
Heltid 37,5h/v
Arbetstider: Mån-Fredag 8-16:30
Placering: Marievik

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget