Placera Personal AB · Publicerad 19 okt

Vi söker en prestigelös och noggrann administratör som trivs i en omväxlande roll till ett ledanade företag i sin bransch.

Tjänsten
Vår kund skapar och sköter utemiljö åt privatpersoner, företag och offentlig sektor. Från grönyteskötsel och markanläggning till trädvård och lekplatsbesiktning. På kontoret i Lunda industriområde arbetar 15 personer och du kommer ingå i en avdelning bestående av 5 personer. Tillsammans med en annan administratör arbetar ni med att stötta produktionschefer kring administrativa arbetsuppgifter. En dag i veckan åker du ut till företagets andra kontor för att göra avstämningar kring tidrapportering och fakturering.
Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du kommer initialt arbeta som konsult via Placera Personal för att sedan övergå till en anställning hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter
Som administratör hos vår kund har du bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Arbetsorderhantering
  • Fakturering
  • Tidrapportering
  • Administrera projekt
Kvalifikationer
För att passa i rollen som administratör ser vi gärna att du har följande bakgrund:
  • Erfarenhet av administration
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Office paketet
Som person är du noggrann och ordningssam samt trivs med en koordinerande roll där du är spindeln i nätet. Du är pigg och alert och tar dig an dina arbetsuppgifter med ett stort engagemang.

Passar det in på dig? Sök tjänsten redan idag då intervjuer och urval sker löpande!

Sökord: administration, administratör
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga