Placera Personal AB · Publicerad Igår 00:00

Mästare på IT-drift och IT-outsourcing. IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med huvudkontor i Örebro samt kontor i Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och internationella organisationer. 2015 omsatte IT-mästaren drygt 70 Mkr och har idag cirka 85 anställda. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa, skalbara, outsourcade IT-drifttjänster till företag och organisationer. Det gör vi genom en rad tjänster - från helhetstjänsten Total Outsourcing, där du betalar ett fast pris per användare och månad och kommer åt dina program och filer oavsett plats i världen, till smalare IT-drifttjänster och molntjänster. Vi är dessutom en leverantör av Internetanslutningar och andra datakommunikationstjänster.

Om tjänsten
IT-mästaren har haft en god tillväxt de senaste åren och ser mycket goda möjligheter för fortsatt tillväxt. För att kunna erbjuda sina tjänster på samma nivå, möta efterfrågan på marknaden samt nå IT-mästarens tillväxtmål har IT-mästaren anlitat Placera Personals i sökandet efter en junior IT-säljare till kontoret i centrala Stockholm. Det här är en utvecklande roll för dig som är junior och som vill arbeta med försäljning och IT.

Dina arbetsuppgifter
Du får en viktig roll i säljteamet där din huvuduppgift initialt är att stötta våra två seniora säljare i deras dagliga arbete. Du kommer att:
  • Delta på kundmöten
  • Stötta i offert - och avtalsskrivning
  • Ansvara för viss administration som ingår i försäljningsprocessen
  • Hantera IT Mästarens mindre befintliga kunder där du upprätthåller goda relationer genom telefonsamtal, avstämningar och samverkansmöten
Med tid ser vi gärna att du växer in i rollen som säljare och därmed tar större ansvar för att bearbeta nya kunder, bygga relationer och göra affärer. Du kommer ha resultatansvar för din egen budget och kommer därmed ha möjligheten att tjäna mer när du presterar mer.

Din person
I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och drivkraft. Vi tror att det här jobbet passar dig som har en stark strävan att utvecklas som säljare men som också har förmågan och intresset att utveckla din IT-kompetens. Som person är du självgående, driven och resultatinriktad, du tar eget ansvar för att "vinna affärer" och skapa resultat. Du är strukturerad vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Du är naturligtvis också en utåtriktad som tycker om att träffa nya människor och bygga relationer.

Kvalifikationer
För tjänsten som junior IT-säljare söker vi dig med
  • Gymnasieexamen
  • Något års yrkeserfarenhet inom försäljning
  • Tidigare erfarenhet inom IT-branschen är starkt meriterande
  • Eftergymnasial utbildning inom marknad/försäljning är ett starkt plus
På IT-mästaren arbetar man med ständig kompetensutveckling, vilket innebär goda möjligheter till utveckling inom företaget! Stämmer beskrivningen in på dig? Ta chansen och sök tjänsten redan idag, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Rekryteringen hanteras av
Placera Personal AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga