Placera Personal AB · Publicerad 26 sept

Företaget
Vår kund arbetar med industriella tryck och är ett av Sveriges största kombinationstryckeri. De levererar produkter och tjänster för varumärkesprofilering och visuell kommunikation till olika typer av kunder. De arbetar bland annat med skyltning, fordonreklam, stortavlor, trafikreklam, profilkläder, broschyr, vepor med mera. Till deras kontor i Farsta söker de nu en junior grafisk projektledare/produktionsberedare med start omgående.

Tjänsten
I rollen som grafisk projektledare/produktionsberedare kommer du ingå i ett seniort team på ca 5 personer. Du arbetar med det mesta inom grafisk design och tryckmaterial. I rollen rådgivare du kunder, upplyser dem om kampanjer, tar emot ordar och lägger in dem i systemet. För denna tjänst blir du anställd som konsult via Placera Personal, med start omgående t.om årsskiftet med stor möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
  • Du har en utbildning inom grafisk design.
  • Du har praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Du har erfarenhet av ett eller flera affärssystem
  • Meriterande om du tidigare arbetat som projektledare alt produktionsberedare
Personlighet
Vi söker dig som är driven, noggrann och social med ett stort intresse för grafisk design. Du gillar att ta dig ann nya utmaningar, innehar en god samarbetsförmåga och trivs i en varierande roll.

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga