Placera Personal AB · Publicerad 16 jan

Tjänsten
Vår kund arbetar inom bygg- och verkstadsindustrin och har funnits i över 40 år. Deras huvudkontor är placerat i Kista och där arbetar över 200 anställda. Nu söker de en kundservicemedarbetare för extra- och sommarjobb. Deras kundserviceavdelning består av 4 personer. Arbetsuppgifterna består av att ta emot mail och samtal från återförsäljare som vill beställa eller reklamera produkter. Du svarar på deras frågor och läggar in ordrar i systemet. Du kommer också serva säljavdelning med prisuppgifter och information om produkterna när de har behov av det.

För denna tjänst kommer du få en gedigen upplärning under 2 veckor som vår kunds produkter samt i deras system. Upplärningen kommer att anpassas så det fungerar med dina studier. Du kommer arbeta extra vid behov ca 2-3 tillfällen per månad. Under jul- påsk och sportlov kan det bli fler dagar i följd där du arbetar heltid. Under sommarperioden kommer du att ha möjligheten att arbeta ca 4 veckor (heltid) i sträk. För denna tjänst blir du anställd som konsult via Placera Personal.

Kvalifikationer
För att passa in i denna roll krävs det att du är serviceinriktad och snabblärd. Du trivs i en varierande roll där du har mycket kontakt med många olika personer. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en serviceinriktad roll men inget krav

Arbetstid/Varaktighet
Extra vid behov tillsvidare
Start: Omgående
Lön: 120kr/h

Nyckelord:
Kundtjänst, kundservice, administration, extrajobb, sommarjobb, Stockholm, Kista

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget