Placera Personal AB · Publicerad 20 sept

Företaget
Vår kund är en internationell koncern med huvudkontor i Värtahmanen i Stockholm. Företaget arbetar med att erbjuda sina kunder mobiltjänster och arbetar med att skapa en bekvämare, säkrare och effektivare parkeringsvardag. På Stockholmskontoret arbetar ca 60 medarbetare och hit söker de nu en kundtjänstmedarbetare till sitt franska team.

Tjänsten
Som kundtjänstmedarbetare ingår du i ett team med trevliga kollegor i en internationell miljö. Du kommer arbeta mot den marknaden och tillsammans ansvarar teamet för att ge kunderna professionell service med hög tillgänglighet och flexibilitet. I denna tjänst kommer du att arbeta 50% mot den franska marknaden samt 50% mot antingen den svenska, italienska eller spanska marknaden. Rollen ställer därför krav på att du kan flytande franska samt ytterligare kunskap i något utav de andra språken. Tjänsten är på heltid med start i oktober månad. Du arbetar initialt som konsult via Placera Personal för att sedan ha möjlighet att övergå till en anställning hos kundföretaget.

Arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Besvara inkommande sälj- och kundservicesamtal samt e-post
  • Svara på frågor angående fakturor m.m.
  • Guida kunden i mobilappens funktion
  • Administration
Kvalifikationer
För att passa och lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi att du har:
  • Flytande franska i tal och skrift.
  • Flytande svenska eller Italienska, eller spanska i tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet av sälj- och/eller kundservice
Personligt
Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är en självgående, noggrann och en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.

Intresse för tjänsten
Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Välkommen med din ansökan!

Sökord: spanska, franska, italienska, kundtjänst, kundservice, tyska, tysktalande
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Rekryteringen hanteras av
Placera Personal AB