Placera Personal AB · Publicerad 24 sept 2019

Om företaget
Vår kund är en aktör inom säkerhetsbranschen och hjälper större företag och organisationer med deras säkerhetslösningar. Vår kund har kontor på flera orter i Sverige och har över 8000 medarbetare. De sitter i fina lokaler i Stockholm, Västberga.

Om tjänsten
Till vår kund söker vi nu en löneadministratör med start omgående. Du kommer att tillhöra ett team på fem personer som tillsammans gör ca 6000 löner per månad. Företaget kommer att arbeta i systemet Hogia och därför är det mycket meriterande om du har vana från att ha jobbat i detta tidigare. Detta är en form av rekrytering där du initialt arbetar som konsult via Placera Personal. Intentionen är, om båda parter är nöjda, att efter sex månader övergå till fast anställning hos kundföretaget. Arbetstider kontorstider, 38,3 tim/veckan, flex. I tjänsten ingår bland annat:
  • Löpande löner för ca 1500 anställda, både kollektivlöner och tjänstemannalöner.
  • Arbeta i affärssystemet Hogia.
  • Arbeta med flera olika kollektivavtal.
  • Beräkna skatter och skriva intyg.
  • Sedvanliga löneuppgifter.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Som löneadministratör hos vår kund behöver du ha arbetat några år med löner och känna dig bekväm med hela flödet. Har du arbetat i affärssystemet Hogia ser vi detta som ett mycket stort plus då det är det system som nu alla på löneavdelningen kommer att arbeta i framöver. Du har flytande kunskaper i svenska i tal och skrift. Som person är du noggrann, ansvarstagande och analytisk. Vidare trivs du bra med att arbeta självständigt men även tillsammans i team. På slutkandidat gör vi en bakgrundskontroll för denna tjänst.

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.

Sökord: löneadministratör, löner, Hogia, kollektivlöner, tjänstemannalöner
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga