Placera Personal AB · Publicerad 24 okt

Kund
Vår kund är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. De erbjuder hyreslösningar som förenklar kundernas verksamhet. Bland kunderna märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. Till huvudkontoret i Brunna söker de nu en löneadministratör med start omgående.

Tjänsten
I rollen som löneadministratör kommer du arbeta med att supporta ett vist team hos år kund med rapportering av löner inom kollektivavtalet Byggnads. Du arbetar med ca 120-150 löner och förutom det ingår det andra övriga administrativa arbetsuppgifter, månadsrapportering av KPI:er, uppdatering av personalfiler med mera. Det är en självständig roll där du tar mycket eget ansvar. I rollen kommer du tillhöra det administrativa teamet men arbeta tätt ihop med HR-avdelningen som kan stötta och hjälpa till i vissa delar av arbetet. För denna tjänst blir du anställd som konsult via Placera Personal. Uppdraget är på heltid i ett år med goda möjligheter till förlängning.

Kvalifikationer
  • Du har tidigare erfarenhet som löneadministratör
  • Du innehar goda data- och systemkunskaper, gärna Visma.
  • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Meriterande om du har erfarenhet av löneadministration inom Byggnads
Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du är driven, engagerad och öppen som medarbetare. Vidare innehar du en god kommunikativ förmåga och bidrar med bra energi!

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga