Placera Personal AB · Publicerad 24 sept

Har du norska som modersmål och brinner för service och kundkontakt? Då kan vi ha rätt tjänst för dig! Vi letar just nu efter våra nästa norsktalande servicestjärnor till kommande uppdrag.


Tjänsten
Letar du efter ett arbete som fokuserar på service och administration? Då kan kundtjänstmedarbetare vara rätt för dig! Du kommer ha telefonen som främsta verktyg och ta inkommande samtal från verksamhetens kunder. Frågorna kan gälla exempelvis beställningar, returer eller fakturor. Fokus i tjänsten ligger på kundnöjdhet, problemlösning och trevligt bemötande. Som kundtjänstmedarbetare är du verksamhetens ansikte utåt och spelar en viktig roll för företagets varumärke.

Arbetsuppgifter
I rollen som norsktalande kundtjänstmedarbetare kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen vara:
  • Ta emot inkommande samtal och mejl från kunder
  • Svara på frågor kring order samt faktura
  • Administrativa arbetsuppgifter
Kvalifikationer
För att passa för tjänsten som norsktalande kundtjänstmedarbetare ser vi att du har följande kvalifikationer:
  • Gymnasiekompetens
  • Erfarenhet av ett serviceinriktad arbete
  • Flytande kunskaper i norska
  • God datorvana
  • Lätt att uttrycka dig i tal och skrift
Som person är du öppen och kommunikativ med en hög grad servicekänsla. Du trivs med mycket kundkontakt och är ansvarsfull och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi gör löpande urval och intervjuer och uppdragen tillsätts när vi hittat rätt personer. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget