Placera Personal AB · Publicerad 20 okt

Är du norsktalande och älskar att ge service via telefon? Till vår kund i centrala Stockholm söker vi en norsktalande skadereglerare inom sakförsäkring. Uppdraget är en rekrytering till ett vikariat fram till sista oktober 2017.

Tjänsten
Som norsktalande skadereglerare ingår du i ett nordiskt team med trevliga kollegor och tillsammans ansvarar ni för att handlägga kundernas ärenden inom hemelektronikprodukter. Du kommer att ha kontakt med kunder ifrån den norska marknaden. Kundärenden hanteras och tas emot via mejl och telefon, viss administration tillkommer i rollen. Arbetsuppgifterna är serviceorienterade och samarbete är ett viktigt inslag. Arbetstoppar hanteras med gott humör och professionell inställning. För att vara aktuell för tjänsten är det därför ett krav att du har flytande norska i både tal och skrift.

Arbetsuppgifter
Som skadereglerare har du bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Besvara och handlägga inkommande telefonsamtal och mejl från kunder
  • Ge utmärkt kundservice
  • Administration
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som norsktalande skadereglerare ser vi att du har:
  • Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete
  • Flytande norska i tal och skrift
Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundservice och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är driven, har positiv attityd och är en social teamplayer med känsla för professionellt kundbemötande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord, skadereglerare, kundservice, kundtjänst, norska, norsktalande
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Rekryteringen hanteras av
Placera Personal AB