Placera Personal AB · Publicerad 18 okt

Företaget
Vår kund arbetar med industriella tryck och är ett av Sveriges största kombinationstryckeri. De levererar produkter och tjänster för varumärkesprofilering och visuell kommunikation till olika typer av kunder. De arbetar bland annat med skyltning, fordonreklam, stortavlor, trafikreklam, profilkläder, broschyr, vepor med mera. Till deras kontor i Farsta söker de nu en projektkoordinator.

Tjänsten
Som projektkoordinator kommer du att ansvara för mindre projekt, inhämtande av kostnadspriser, orderläggning, koordinering av projektets externa resurser, bygglovsansökningar samt fakturering. Du arbetar i nära samarbete med kund och fabrik för att säkerställa att projektet går framåt, styr montage, sköter faktureringen samt genomför inköp till projekten. Vidare följer du upp administrativa rutiner och stöttar upp projektledarna i det dagliga arbetet. För rätt person finns det även möjlighet att självständigt ansvara för mindre projekt. Det här är en hyr-köpsrekrytering, där du initialt kommer att anställas som konsult via Placera Personal med ambitionen att, efter 6 mån, gå över i en fast anställning hos vår kund.

Kvalifikationer
För att vara aktuell i rollen som projektkoordinator ser vi följande bakgrund lämplig
  • Erfarenhet av order- och fakturahantering
  • Erfarenhet av en liknande roll
  • Kunskap om IT/Affärssystem och vana vid att hantera detta
  • Erfarenhet från kundservicearbete
  • Gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande
Personligt
Som person är du serviceinriktad, nyfiken och har en god samarbetsförmåga. Att du trivs i en väldigt administrativ roll är en förutsättning för att lyckas i denna roll då stor del av tiden går åt till orderhantering.

Intresse för tjänsten
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga