Plandent AB · Publicerad 22 nov

Plandent AB är en del av Planmeca Group - världens största privatägda företag i dentalbranschen. Vi förser tandvårdskliniker med högteknologisk dentalutrustning från Planmeca samt ett mycket brett sortiment av kringutrustning, implantat och förbrukning från kända tillverkare, inklusive våra egna prisvärda varumärken Orbis och Like. Vi är en helhetsleverantör som hjälper våra kunder från idé till installation och erbjuder service utförd av certifierade tekniker, leasingmöjligheter och smarta digitala tjänster. Plandent har kontor i Sthlm, Göteborg och Malmö. Vår slogan är Vi skapar en bättre vardag för svensk tandvård!

Nu söker vi på Plandent en förbrukningssäljare med ansvar för Stockholm Norr, Uppsala och Gävle.

Vi erbjuder

Som säljare hos oss har du stora möjligheter att utvecklas i en roll som innebär stor frihet men också stort ansvar. Du får representera en känd marknadsledande aktör med starka varumärken. Du arbetar i en stor och betydelsefull region. I ryggen har en stabil organisation med kompetenta och trevliga kollegor och bra förmåner.

Om dig

Du har erfarenhet och nätverk från dentalbranschen. Du har en bakgrund som tandsköterska, tandläkare, tandhygienist, inköpare av förbrukning, klinikkoordinator. Det är en stor fördel om du har säljerfarenhet. Du tycker det är kul, och har en stor vilja, att vara ute på klinikerna i regionen och presentera Plandents utbud av produkter. Du skapar dina egna möten och affärer med stöd av huvudkontorets olika funktioner. Du drivs av att skapa affärer och utöka Plandents kundstock.

Som person är du positiv, har lätt för att bygga relationer och nätverkar gärna, du har mycket energi och ser möjligheter där andra ser hinder. Du är duktig på att formulera dig i både tal och skrift.

Om tjänsten

Arbetet kräver att du är strukturerad och noggrann. Att du skapar och följer upp dina kundmöten. Du är även med på lokala event, mässor och kurser där vi möter våra kunder.

Vi arbetar tätt med både våra kunder och leverantörer varför du behöver gilla att skapa goda, långsiktiga relationer. Rollen som säljare betyder också att du håller en hög servicenivå mot alla dina kontakter, även internt. Du kommer att vara Plandents ansikte utåt i den regionen du företräder.

Tjänsten innebär hotellövernattningar, en del kvällsarbete och obekväma tider men du har också stor frihet att planera dina dagar själv.

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Allra senast den 2019-01-15 vill vi ha din ansökan.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Försäljningschef Jonas Uhrström på jonas.uhrstrom@plandent.se.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss här plandent.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga