Plockmatic · Publicerad 12 aug 2019

Vi söker dig som går igång på maskiner och ledarskap. Här får du stora möjligheter att utveckla ditt ledarskap i samband med konstruktionsarbete av avancerade maskiner
Plockmatic bedriver hela sitt utvecklingsarbete själva, för alla sina produkter. Funktionen R&D har det övergripande ansvaret för att omvandla en marknadsmöjlighet till en produkt som är tillgänglig för försäljning till befintliga och nya kunder. Vi söker dig som tar hand om gruppen för mjukvaru- och elkonstruktion. Du blir chef för ca 10 personer.
Tjänsten är heltid och placerad vid Telefonplan i Hägersten. Urvalsarbetet sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Arbetsuppgiften går ut på att genom ett fruktbart ledarskap utveckla en effektiv mjukvaru-och elektronikfunktion baserat på den övergripande R&D strategin. I det dagliga jobbar du med att övervaka och stötta konstruktions-, reparations-och installationsarbeten. Du tillsätter och fördelar resurser i flera olika projekt parallellt. Arbetsuppgiften innebär budgetansvar och du rapporterar till Head of R&D.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Säkra marknadsdriven programvara och elektronisk innovation med ett tekniskt ledarskap.
  • Säkra nyckelkompetens kopplad till programvara och elektronik.
  • Identifiera utvecklingsbehov på individ-och organisationsnivå som gör det möjligt för människor att växa genom coachning och delegering.
  • Planera och förvalta personalresurser för att förbättra kunskaper och färdigheter i teamet
  • Allokera rätt resurser till projekt med god förståelse för projektspecifikationer och projektplaner
  • Löpande skaffa god insyn i de olika projekten samt se till att de upprätthåller relevant information & dokumentation.
Vem är du?

Först och främst söker vi dig som jobbat som chef i flera år. Du är minst högskoleingenjör med inriktning mekatronik, programmering eller motsvarande. Du har ett stort intresse för maskiner. Vi ser det som mycket viktigt att du har ett intresse för rörlig mekanik kopplat till mjukvara och elektronik. För att klara den här tjänsten på ett bra sätt har du kunskaper i C-programmering. Det är meriterande med kunskaper i C ++, Linux och QT eller motsvarande. Erfarenheter av realtidsprogrammering och inbyggda system är inget krav men mycket meriterande.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som söker har en utmärkt förmåga att kommunicera med människor. Du är trygg i ditt ledarskap och har genom egen erfarenhet hittat ett bra sätt att utveckla en grupp medarbetare. Vidare är du initiativrik, modig och har förmågan att fatta alla typer av beslut.

Om verksamheten

Plockmatic utvecklar, producerar och marknadsför utrustningar för Document Finishing - papperssortering, plockning, häftning, falsning, bindning och kuvertering. Maskinerna är utvecklade för användning inline tillsammans med högvolymkopiatorer och printrar eller som fristående system.
Företagets export är i dag 98 % och vi säljer våra produkter till ett 50-tal distributörer över hela världen samt som OEM-produkter till stora företag som Xerox, Ricoh, Océ-Canon, Pitney Bowes, Sharp och Toshiba. Plockmatic är världsledande inom sitt område och nu expanderar vi ytterligare.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga