Plockmatic · Publicerad 19 okt

Är du tekniknörd och uppfinnar- Jocke? Har du erfarenhet av teknisk projektledning? Då har vi tjänsten för dig.

Vi söker till Plockmatic international AB en erfaren teknisk projektledare. Tjänsten går ut på att leda den tekniska övergripande utvecklingen för projekt. Innehållet i tjänsten spänner från mekanik och maskinelement till elektronik samt mjukvara. Plockmatic utvecklar sin egen mekanik, elektronik och mjukvara och bedriver det mesta utvecklingsarbetet i projektform. Som Teknisk projektledare kommer du utveckla nya tekniska lösningar i maskiner från ide till prototyp. Här får du chansen att testa dina idéer, lösa problem och leverera en komplett maskin efter kundens önskemål.

Tjänsten är heltid och placerad vid Telefonplan i Hägersten. Urvalsarbetet sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Sökord: konstruktör, mekanik, mekatronik, maskinkonstruktör, entreprenör, teknikprojekt, ingenjör med teknisk inriktning, teknisk innovation, maskinelement

Arbetsuppgifter

Uppgiften är att efter beställning leverera maskiner med olika funktioner som tex rörliga delar, inbyggda system och realtidsanpassning. Det är ditt ansvar att ta del i projektets olika tekniska utmaningar för att hitta övergripande lösningar till en färdig maskin. Du har den tekniska kompetensen som krävs för att kunna övervaka projektets utveckling i alla steg från beställning till färdig produkt. Du jobbar tillsammans med projektledaren som är den som sköter administration och resursfördelning.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Följa upp projektets utveckling på detaljnivå
  • På daglig basis fungera som bollplank
  • Lösa problem av teknisk natur
  • Leda de tekniska resurserna
  • Skriva kravspecifikation ur tekniskt perspektiv
Utbildning/erfarenhet

Först och främst, vi tror att du brinner för maskiner. Vi söker dig som är minst högskoleingenjör med inriktning mekanik eller mekatronik eller liknande. Du har gedigen mekanisk bakgrund och du har flera års erfarenhet av att jobba i projektform. Vi ser det som mycket viktigt att du har erfarenhet av rörlig mekanik, gärna att du jobbat med olika processteg i en maskin samt att du har stor förståelse för sambandet mellan mekanik, elektronik och mjukvara. Förståelse för programmering är mycket meriterande. Vi tror att du har kunskaper i CAD, Creo eller motsvarande. Du är en person som är praktiskt lagd och som brinner för maskiner, kanske är du den som har en egen mekanisk verkstad i källaren.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du är ganska bekväm som person, trygg i dig själv, med självförtroende. Du vågar utmana, du föreslår saker för att du tror på det själv. Ibland är du envis och orkar ta diskussioner, ibland är du den som fångar goda idéer. Vidare har du driv och utmärkt förmåga att kunna kommunicera med människor. Du jobbar trots allt i en grupp med flera medarbetare som du ska få att samarbeta mot ett gemensamt mål.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Plockmatic utvecklar, producerar och marknadsför utrustningar för Document Finishing - papperssortering, plockning, häftning, falsning, bindning och kuvertering. Maskinerna är utvecklade för användning inline tillsammans med högvolymkopiatorer och printrar eller som fristående system.
Företagets export är i dag 98 % och vi säljer våra produkter till ett 50-tal distributörer över hela världen samt som OEM-produkter till stora företag som Xerox, Ricoh, Océ-Canon, Pitney Bowes, Sharp och Toshiba. Plockmatic är världsledande inom sitt område och nu expanderar vi ytterligare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga