Plockmatic · Publicerad 12 okt

Är du intresserad av maskiner med rörliga delar? Har du tidigare erfarenhet som maskinkonstruktör? Då har vi tjänsten för dig.

Som Maskinkonstruktör ingår du i ett team som utvecklar nya maskiner från idé till prototyp. Här får du chansen att testa dina idéer, lösa problem och konstruera en komplett maskin efter kundens önskemål. Vi tror att du brinner för mekatronik. Plockmatic International AB utvecklar sin egen mekanik, elektronik och mjukvara samt bedriver det mesta utvecklingsarbetet i projektform.

Tjänsten är heltid och placerad vid Telefonplan i Hägersten. Urvalsarbetet sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Sökord: konstruktör, mekatronik, rörliga delar, maskinkonstruktör, entreprenör, teknikprojekt, ingenjör med teknisk inriktning, teknisk innovation

Arbetsuppgifter

Uppgiften är att ingå i ett team som arbetar efter beställning för att leverera maskiner med olika funktioner som tex rörliga delar, inbyggda system och realtidsanpassning. Det är också ditt ansvar att ta del olika projekt som kan innebära allt från förbättringar till förnyelser. Du har den tekniska kompetensen som krävs för att kunna bidra i alla steg från beställning till färdig produkt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Delta i projektens utveckling på detaljnivå
  • På daglig basis arbeta med olika utmanande uppgifter
  • Testning och ritning
  • Lösa problem av teknisk natur
  • Ta projekten i mål
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är högskoleingenjör med inriktning mekanik eller mekatronik eller motsvarande. Du har någon erfarenhet av maskinbygge och har du jobbat i projektform är det ett plus. Vi ser det som mycker meriterandet om du har erfarenhet av rörlig mekanik, gärna att du jobbat med olika processteg i en maskin och att du har stor förståelse för sambandet mellan mekanik, elektronik och mjukvara. Vi tror att du har kunskaper i CAD eller motsvarande. Kunskaper i Creo räknas meriterande.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en person som är praktiskt lagd, orädd och nyfiken. Du har alltid haft ett intresse av för maskiner. Vidare har du driv och utmärkt förmåga att kunna kommunicera med människor. En viktig del i arbetet är att kunna förstå sin del i ett större sammanhang - och du är inte rädd för deadlines.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Plockmatic utvecklar, producerar och marknadsför utrustningar för Document Finishing - papperssortering, plockning, häftning, falsning, bindning och kuvertering. Maskinerna är utvecklade för användning inline tillsammans med högvolymkopiatorer och printrar eller som fristående system.
Företagets export är i dag 98 % och vi säljer våra produkter till ett 50-tal distributörer över hela världen samt som OEM-produkter till stora företag som Xerox, Ricoh, Océ-Canon, Pitney Bowes, Sharp och Toshiba. Plockmatic är världsledande inom sitt område och nu expanderar vi ytterligare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga