Poolia AB · Publicerad 11 jan

Har du flerårig erfarenhet från brett HR-arbete? Trivs du i en rådgivande position? Då kan du vara den vi söker. Poolia söker för kunds räkning en HR generalist till deras kontor i Stockholm. Uppdraget är på heltid med start i januari 2019 och kommer att pågå till juni. Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR generalist kommer du att arbeta i en rådgivande och coachande roll. Du kommer se till att HR-supportfunktionen fungerar på ett effektivt sätt där du proaktivt identifierar möjligheter som gör arbetet enklare. Du kommer även att:
  • hantera bolagets HR-processer för att säkerställa att man når uppsatta mål.
  • ha ett övergripande organisationsperspektiv och ständigt söka möjligheter för att få HR BP-gruppen att utvecklas.
  • koordinera och stötta vid fackliga förhandlingar.
  • stötta chefer i olika personalärenden.
  • planera och förbereda möten samt workshops.
Bakgrund

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis personal/HR eller liknande. Du har flera års erfarenhet av att arbeta i en bred roll med kvalificerat HR-arbete och gärna ifrån en rådgivande roll med fokus på att effektivisera och öka HR processens effektivitet. Dessutom har du erfarenhet av att arbeta med ett operativt och strategiskt fokus. Vidare har du erfarenhet av:
  • Fackliga förhandlingar
  • Kollektivavtal
  • Ledningsarbete
För att lyckas i rollen är du kommunikativ, relationsskapande och förtroendeingivande. Du trivs med att samarbeta med andra och du får saker gjorda på ett noggrant samt strukturerat sätt. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som i skrift.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga