Poolia Ekonomi AB · Publicerad 27 sept

Är du Business Controller idag och har en gedigen bakgrund inom redovisning? Vill du arbeta i en bred och verksamhetsnära roll? Då kan det här konsultuppdraget vara något för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en Business Controller för konsultuppdrag till ett stort bolag på Södermalm. Uppdraget är tänkt att starta relativt omgående och är tänkt att löpa i cirka sex månader. För rätt kandidat finns det därefter stora möjligheter till anställning hos kunden.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller kommer du att arbeta i en verksamhetsnära roll. Du kommer att arbeta med exempelvis analys och framtagning av nyckeltal, forecast och budget. Du kommer även att arbeta med contract controll och exempelvis vara ansvarig för kundavtal och se till att dessa är uppdaterade. Utöver detta kan du få komma att arbeta med exempelvis cashflow-analys, samt löpande med redovisning.

Denna tjänst innebär alltså en bred roll där du behöver erfarenhet både från Business Controll och redovisning.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har arbetat flera år med ovanstående arbetsuppgifter tidigare. Det är bra om du har erfarenhet från en internationell miljö med globalt fokus. Har du erfarenhet från IT-branschen är det meriterande.

Utöver detta behöver du ha en högskoleutbildning inom ekonomi, samt mycket goda engelskakunskaper. Du behöver även mycket stor vana av att arbeta i flertalet affärssystem för ekonomi, samt mycket goda Excelkunskaper.

Som person behöver du vara van att hålla många bollar i luften och van att hantera komplexa ekonomiska flöden. Detta eftersom det är en bred roll med många olika sorters arbetsuppgifter. Vana som konsult alternativt förmåga att snabbt komma in i en ny roll och grupp är andra önskvärda egenskaper för denna tjänst.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga