Poolia Ekonomi AB · Publicerad Idag 00:00

Är du civilekonom och har goda kunskaper inom redovisning? Vill du utveckla dina kunskaper inom controlling?

Vi söker en affärsinriktad Controller till Fortum Värme - ett lokalt energibolag som producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el och som tillsammans med sina kunder har bidragit till att Stockholm räknas som en av världens renaste huvudstäder och utsågs av EU till världens första miljöhuvudstad Green Capital 2010.

Denna tjänst är ett så kallat hyrköp vilket innebär att du under den första tiden kommer att vara konsult och uthyrd till företaget, men tanken är att rätt person sedan skall bli anställd hos Fortum Värme.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Controller ingår arbetsuppgifter som:
  • Uppföljning och rapportering av:
  • Verksamhetskostnader
  • Nyckeltal
  • Tjänsteaffären
  • Information i rapporten avseende Nyckeltal, Verksamhetskostnader, Kundfordringar, IT-kostnader, Tjänsteaffären
  • Rapportering avseende Öppen Fjärrvärme
  • Rapportering avseende operativa risker Marknad
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad civilekonom med goda redovisningskunskaper. Idag arbetar du som controller, alternativt inom redovisning med en vilja att gå vidare mot en controllerroll. Du har goda Excelkunskaper och behärskar engelska i tal och skrift.
Som person är du analytiskt lagd, strukturerad samt van att arbeta mot uppsatta deadlines. Du är serviceinriktad och är van att arbeta självständigt med både helhet och detaljer med stor noggrannhet och struktur.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga