Poolia Ekonomi AB · Publicerad 27 sept

Har du arbetat med helheten inom redovisning och erfarenhet från statlig sektor? Har du erfarenhet av Agresso och är redo för en ny utmaning? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en ekonomiansvarig för konsultuppdrag till vår kund på Östermalm. Kunden verkar inom offentlig sektor och tjänsten innebär ett konsultuppdrag, som är tänkt att starta i början av oktober och väntas löpa till mars 2017.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiansvarig kommer du självständigt att driva och arbetsleda bokslutsarbetet. Du kommer även att arbeta operativt med bokslutsprocessen. Du kommer även i din roll att ha mycket kontakter med övriga organisationen och kontakt med revisorer. Du kommer utöver redovisningen även att arbeta med analyser, uppföljning och prognos.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du även att arbetsleda en redovisningsekonom och en ekonomiassistent i det dagliga arbetet.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har arbetet några år med ovanstående arbetsuppgifter och som har en högskoleexamen i ekonomi. Har du erfarenhet av statligt arbete är det starkt meriterande.

Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet av affärssystemet Agresso och vara en van användare av Excel. Du behöver även stor vana av att arbeta mot deadlines.

Vi söker dig som är van och gillar att ha mycket kontakter, då du kommer att ha mycket kontakt med personal i övriga organisationen och revisorer. Du behöver vara trygg i dig själv och din yrkesroll för att på bästa sätt snabbt komma in i ditt nya arbete.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia