Poolia Ekonomi AB · Publicerad 20 okt

Poolia rekryterar nu en Ekonomiansvarig till detta nybildade bolag som med sin lösning inom ekonomi avser att i grunden förändra bokföring för småföretag i Sverige och senare även i andra länder i Europa.

Vi är ett nybildat företag som skall skapa förutsättningar för nästa miljon företagare. Detta görs bland annat genom att automatisera delar av bokföringen samt effektivisera andra administrativa göromål för företagaren. Tanken är att identifiera problem för småföretagaren och vända dem till antingen möjligheter eller åtminstone hyvla ner dem. Bolaget har varit igång sedan i höstas och har ett team som arbetar med IT-utveckling. Nu behöver det dig som är intresserad av att förbättra möjligheterna för småföretagare genom din kunskap om bl a bokföring och redovisning.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en kreativ och spännande arbetsmiljö där vi siktar på att först ta över Sverige och sedan världen. Ambitionerna är väldigt höga och vi kommer att erbjuda ett mycket högt tempo men också många skratt. Ett av företagens motton är "always make entertaining mistakes".

Vi börjar med att arbeta med den svenska marknaden men redan från start kommer du att arbeta i ett internationellt team. Vårt arbetsspråk är "broken English". Du får möta erfarna entreprenörer och en senior miljö där vi vill få dig att växa och ta nästa steg i din utveckling. Du kommer att arbeta nära grundare och ledning samt utvecklare och förhoppningsvis vara med och skapa en av morgondagens stora svenska stjärnor på IT-himlen.

Vi vet i dag inte om vår produkt kommer att fungera eller om marknaden kommer vilja ha den. Det finns alltid risker med den här typen av projekt. Men vi är välfinansierade och välorganiserade och skall göra allt som står i vår makt för att lyckas. Om du känner att du är beredd att ta dig an en rejäl utmaning och kavla upp ärmarna ordentligt så kommer vi erbjuda dig det du önskar.

Det ska inte vara tråkigt och dyrt att driva småföretag - det är dags att göra revolution! Hör av dig till oss!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga