Poolia Ekonomi AB · Publicerad Igår 00:00

Har du fem till tio års erfarenhet av att arbeta som redovisningsansvarig eller redovisningschef? Har du erfarenhet av koncernredovisning och IFRS? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en redovisningsansvarig till vår kund i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta omgående och väntas löpa till 15 april 2017.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsansvarig kommer du att ansvara för den löpande redovisningen, bokslut, koncernredovisning, och årsredovisningar. Du kommer även att arbeta löpande med skattefrågor och inkomstdeklarationer. Du kommer även att få arbeta med IFRS-relaterade frågor.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har fem till tio års erfarenhet av att arbeta i en roll som redovisningsansvarig eller redovisningschef. Har du erfarenhet från den finansiella sektorn är det meriterande.

För att klara av det här jobbet tror vi att du har en högskoleutbildning inom ekonomi. Goda engelskakunskaper är en förutsättning för att klara av jobbet.

Vi sätter även stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som snabbt kan komma in i rollen och har lite skinn på näsan. Det är viktigt att du vågar ta beslut och är självgående i ditt arbete. Erfarenhet av att arbeta i flera stora affärssystem för ekonomi och goda Excelkunskaper är också en förutsättning för att klara av arbetet.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Poolia