Poolia Ekonomi · Publicerad 26 nov 2019

Vill du arbeta med processer för verksamhetsplanering och uppföljning och har minst 5 års erfarenhet som Controller? Har du en högskoleutbildning och har tidigare arbetat i statlig myndighet? Då kan det här konsultuppdraget vara något för dig!

Vår kund är en statlig myndighet och vi söker dig som vill arbeta i en bred och omväxlande roll med stort eget ansvar. I din roll kommer du att vara ett stöd till verksamheten och bidra till utveckling av interna processer och rutiner.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 13/1 2020 och det beräknas pågå till 10/7 2020, med möjlighet till förlängning upp till totalt 2 år. Du kommer att ha din arbetsplats i Solna och vissa resor i arbetet kan förekomma.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vi söker dig som är Controller och som är van att självständigt driva ditt arbete framåt. I din roll kommer du att arbeta nära verksamheten, med utveckling av interna arbetssätt kopplat till verksamhetsplanering och uppföljning.

Du kommer att arbeta med att ta fram förslag på arbetssätt, samt vara ett stöd i uppbyggandet, införandet och genomförandet av det nya arbetssättet, när det gäller arbetet med verksamhetsplanering och uppföljning. I arbetet ingår även att ta fram mallar och checklistor för att underlätta för verksamheten.

Det nya arbetssättet behöver bygga på befintliga arbetssätt för planering och uppföljning, men anpassas för att bättre stödja verksamheten och dess styrning. Exempel på områden att utveckla är förvaltningskalkyler, budget- och prognosarbete och verksamhetsplanering.

Uppdraget innebär också att controllern håller i egna möten och rapporterar inom de områden som uppdraget omfattar.

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet i rollen som Controller. Du har goda kunskaper i Office-paketet och har tidigare arbetat i Agresso. Ett krav är att du har erfarenhet av arbete i statlig myndighet.

Som person ser vi att du har en stark egen drivkraft, du är analytisk och van att arbeta självständigt. Du har ett intresse för och förmåga att analysera, utveckla och implementera nya arbetssätt.

Vidare ser vi att du är kommunikativ, prestigelös och har en förmåga att skapa struktur och ordning i ditt dagliga arbete. Du har ett stort engagemang och ser det som naturligt att leverera med hög kvalitet.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan.

Om verksamheten

Om Poolia
Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Förmåner
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT, Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga