Poolia Ekonomi · Publicerad 24 okt

Har du en utbildning inom ekonomi och stor känsla för service? Är du redo för nästa steg i din utveckling och vill arbeta i en internationell miljö? Då kan det här konsultuppdraget vara helt rätt för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent för arbete med intern kundsupport i ekonomi- och inköpsrelaterade frågor. Tjänsten är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta omgående och väntas löpa i cirka sex månader. För rätt person finns även goda möjligheter till anställning hos kunden efter konsultuppdragets slut.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent kommer du arbeta i en kundservicefunktion och ge förstklassigt stöd per telefon och mejl åt alla interna användare och externa leverantörer i Sverige, i alla Ekonomi- och inköpsrelaterade frågor

Att upprätthålla goda relationer och en hög servicenivå till de som tar kontakt med dig, är viktiga ledstjärnor för Help Desk. Kontinuerliga förbättringar av processer och utveckling av arbetssätt är ett stort fokus och en viktig del av rollen.

Utbildning/erfarenhet

Du har erfarenhet av kundkontakt och gärna med fördel inom ekonomisfären. Du har ett strukturerat tillvägagångssätt, hög initiativförmåga och eget driv. Som lagspelare kännetecknas du av god samarbetsförmåga och tar eget ansvar.

Om du har erfarenhet av att arbeta i Ekonomirelaterade affärssystem är det mycket meriterande, likaså om du har jobbat med Oracle Fusion. Du har förmåga att lätt sätta dig in i olika IT system och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Mycket goda kunskaper i svenska språket krävs.

Samarbetet inom gruppen kännetecknas av positivt lagarbete och starkt engagemang för att med tydliga arbetssätt skapa nöjda kunder.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller ekonomiassistent - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
Poolia