Poolia Ekonomi · Publicerad 20 okt

Har du ett stort intresse för konsumentprissättning och erfarenhet av dagligvaruhandel och detaljhandel? Är du ekonom och har en bra administrativ förmåga samt ett öga för detaljer? Då kan det här konsultuppdraget vara helt rätt för dig!

Poolia Ekonomi söker nu för kunds räkning en pristaktiker för ett konsultuppdrag hos Hemköp i Axfoods huvudkontor som ligger i city. Konsultuppdraget är tänkt att starta första veckan i november och väntas löpa under fem månader. För rätt person finns det även möjlighet att gå vidare i organisationen.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta som pristaktiker i ett prisutvecklingsprojekt inom konsumentprissättning. Behovet av denna tidsbegränsade roll är framför allt för att avlasta befintligt pristeam under projektet och det handlar om löpande konsumentprissättning, granska och matcha prissättning samt ha butikssupport per telefon och mail.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, ingenjörsexamen eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har förståelse och intresse för konsumentprissättning och har arbetslivserfarenhet från livsmedelsbutik eller annan handel. Du ska ha erfarenhet och intresse för administrativt arbete, och ett genuint intresse för att ge god service. Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom matematik, är analytiskt lagd, strukturerad och driven som person.

Som person är du även lösningsorienterad och har förståelse för att det som sker i butiken är kärnverksamheten. Du ska kunna arbeta mot uppsatta mål utifrån strategier, och kunna följa upp ditt eget arbete. Det är meriterande om du har lätt för att ta dig an system och har ett intresse för IT.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia