Poolia Ekonomi · Publicerad 21 okt

Är du driven och gillar att arbeta med ekonomiskt förbättringsarbete? Är du duktig på redovisning? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Poolia Ekonomi söker nu en redovisningsekonom för konsultuppdrag till vår kund i centrala Stockholm. Uppdraget är tänkt att starta omgående och väntas löpa i minst sex månader med möjlighet till förlängning i ytterligare sex månader. För rätt person finns även möjlighet till anställning hos kunden. Du kommer att sitta i fina lokaler i centrala Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med att utveckla och etablera goda rutiner och processer för att säkerställa en korrekt legal redovisning och säkerställa att en god dialog hålls med verksamheten. I rollen kommer du exempelvis att arbeta med:
  • Löpande redovisning
  • Utföra bankbetalningar
  • Avstämning av månads-/kvartal-/års-bokslut
  • Vara en länk till resten av verksamheten
  • Utvecklande av processer och rutiner
  • Momsdeklaration för mindre komplexa bolag
  • Inkomstdeklaration för mindre komplexa bolag
  • Årsredovisning för mindre komplexa bolag
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat med ovanstående arbetsuppgifter tidigare.

Du behöver vara en vass användare av Excel och det är meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet Oracle.

Som person söker vi dig som är nyfiken, prestigelös, och positiv. Vi sätter stor vikt vid att du passar in i den befintliga arbetsgruppen och är bra på att skapa förtroende. Du behöver dessutom vara en god administratör som gillar ordning och reda.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Poolia