Poolia Ekonomi · Publicerad 20 dec

Poolia Ekonomi söker nu redovisningsekonomer till flertalet spännande konsultuppdrag i Stockholmsområdet. Vi jobbar med flera av de största och mest välkända bolagen i Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I de flesta av våra konsultuppdrag arbetar du som redovisningsekonom i en bred roll ute hos våra kunder. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är exempelvis:
  • Reskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Bokslut
  • Moms och skattedeklarationer
  • Årsredovisning
  • Rapportering
Utbildning/Erfarenhet

Till våra uppdrag söker vi dig som redan arbetat i en roll som redovisningsekonom och är redo för en ny utmaning. Vi ser gärna att du har arbetat i organisationer inom både privat och offentlig sektor, statlig erfarenhet är meriterande. I de flesta roller krävs goda kunskaper i engelska och god systemvana. Det är meriterande om du arbetat i affärssystem som exempelvis Agresso/Unit4 och SAP.

Det är en fördel om du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och examen från universitet eller högskola är meriterande.

Som person söker vi dig som är prestigelös och flexibel. Du gillar att arbeta både med avancerade och mer rutinartade arbetsuppgifter.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom