Poolia Engineering · Publicerad 2 juli

För ett spännande uppdrag i hos vår kund i södra Stockholm söker Poolia Engineering nu efter en processingenjör med inriktning mot grafik och design. Du kommer bidra brett med din kunskap inom teknologi och grafik samtidigt som du säkerställer att vår kund producerar produkter av hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Uppdraget tillsätts och startar omgående och pågår i minst sex månader, så vänta inte med din ansökan! Välkommen till Poolia.

Om uppdraget

Vår kund är en stor organisation i södra Stockholm. Verksamheten inkluderar ett pappersbruk och ett tryckeri. Din uppgift blir att tillhandahålla kompetens och teknisk support inom områdena papper/färg/tryck, teknologi samt säkerhetslösningar. Du ska även tillförsäkra de bästa förutsättningarna för produktionen att kostnadseffektivt producera produkter med hög kvalitet. Du samarbetar vid behov direkt med kunderna. Ansvar och uppgifter inkluderar att
 • Analysera, planera och lösa problem ur strategiskt perspektiv och bidra till ett effektivt beslutsfattande.
 • Bidra med kunskap och erfarenhet till medarbetare och kollegor.
 • Projektledning med en kostnadsbudget upptill 3 miljoner kronor samt deltagande i projekt med högre budget under ledning av senior processingenjör.
 • Ansvara för provkörningar i pappersbruket och tryckeriet.
 • Identifiera, prioritera och föreslå processteknisk utveckling för interna kunder.
 • Tillhandahålla teknisk support till produktion för att lösa löpande produktionsfrågor, förbättra nuvarande tillverkningsmetoder och verka för långsiktigt hållbara lösningar
 • Vid behov leda förbättringsgrupper.
 • Säkerställa goda relationer med fackklubbar, myndigheter, leverantörer och andra relevanta samarbetspartners.
 • Driva löpande arbete, uppdrag och projekt enligt vår kunds policies och verksamhetssystem för områdena Säkerhet, Miljö, Arbetsmiljö och Kvalitet.
 • Arbeta med ständiga förbättringar och LEAN.
Kvalifikationer

Vi tror att du som är framgångsrik i rollen har
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska
 • En examen som civilingenjör eller högre - gärna med relevant inriktning
 • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete
 • Goda kunskaper eller arbetslivserfarenhet av LEAN är meriterande
Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Processingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga