Poolia Engineering · Publicerad 8 juni

Till kund i Stockholm söker vi nu en Projektledare inom anläggning. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till och med juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare kommer du att ansvara för 3-5 olika bygg- och anläggningsprojekt kopplade till ledningstunnlarnas infrastruktur som exempelvis räls/syll, betongåtgärder, stålåtgärder, berg etc. Projekten utförs ofta i otillgänglig miljö där platsanpassning, kreativitet och lokalkännedom måste blandas med traditionell byggkunskap och "bondförnuft". Då tunnlarna är relativt otillgängliga samt de speciallösningar som ofta görs kommer du som projektledare att hantera allt från projektledning, byggledning, BAS-P/U, teknik, planering samt ekonomiuppföljning i projekten.

Vem är du?
  • Eftergymnasial ingenjörsutbildning inom aktuellt område eller relevant motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av att planera och driva projekt till kostnad, kvalitet och budget.
  • Godkänd säkerhetsprövning krävs löpande under hela uppdraget då tunnlarna är säkerhetsklassade.
  • Bred generalistkompetens med intresse för teknik och bygg.
  • Positiv, serviceinriktad, drivande samt självgående.
Meriterande är tidigare arbete med underjordsanläggningar såsom tunnlar, gruvor, bergrum etc.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga