Poolia Engineering · Publicerad 12 apr 2019

Poolia Engineering kan erbjuda en rad möjligheter för dig som är intresserad av att jobba hos våra spännande kundföretag. Den 23 april bjuder vi in till en rekryteringsträff för dig som vill jobba inom teknik. Kom och träffa våra rekryteringskonsulter och rekryterare över tilltugg och dryck. Välkommen att skicka in ditt CV redan idag!

Poolia Engineering kan erbjuda en rad möjligheter för dig som har utbildning inom teknik - till exempel teknisk fysik, maskinteknik, geoteknik, bygg eller anläggning. Vi jobbar ofta med tjänster som
  • Byggprojektledare
  • Processingenjör
  • Driftingenjör
  • Underhållsingenjör
  • Projektörer och projektledare inom VA
Framöver har vi flertalet spännande tjänster och konsultuppdrag inom vårt affärsområde engineering så vi vill bjuda in dig till en rekryteringsträff den 23 april. Ta tillfället i akt att presentera dig för våra rekryteringskonsulter och rekryterare i en personlig intervju, få feedback på ditt CV och höra mer om hur Poolia kan hjälpa dig få ditt drömjobb. Det kommer bjudas på tilltugg och dryck.

Vi har ett begränsat antal platser, så skicka in ditt CV redan idag för att ansöka och få en personlig inbjudan. Vi kontaktar dig med fler detaljer om rekryteringsträffen. Varmt välkommen!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga