Poolia Engineering · Publicerad 17 okt

Till vår kund i norra Stockholm söker vi nu en skiftchef. Vår kund är verksam inom energibranschen. Uppdraget är på konsultbasis och på heltid. För att passa för uppdraget har du flerårig erfarenhet från drift av energianläggningar och personalledning.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande.

Arbetsuppgifter

Som skiftchef kommer du att ansvara för samordning av arbeten, rapportering av driftstörningar och avvikelser avseende miljö och arbetsmiljö. Du kommer även att ansvara för att produktionen inom ansvarsområdet genomförs i enlighet med produktionsplanen. Du kommer att agera som chef och arbetsgivarrepresentant enligt kundens värderingar och ta beslut och delegera inom överenskomna riktlinjer. I ditt ansvarsområde ingår även att säkerställa kvaliteten i avställningar och AB hantering samt att vara kopplingsansvarig inom ditt område.
Exempel på arbetsuppgifter:
  • sköta arbetsbeskeds- resp. arbetsorderhanteringen enl. gällande rutiner.
  • arbetsledning av dagliga driften.
  • motivera coacha och utveckla medarbetarna.
  • vara insatt och hantera personalfrågor enligt vår kunds processer.
  • verka för en bra dialog med berörda internt och externt.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll, helst inom energibranschen eller annan tung industri/förbränningsanläggning. Ett krav är att du tidigare har haft personalansvar och att du trivs med att arbeta skift. Förutom flytande svenska behärskar du engelska i tal och skrift.
För att passa i rollen är du handlingskraftig och drivande. Du är självgående och har förmåga att prioritera men har samtidigt fokus på samarbete. Du är en naturlig ledare med resultatfokus och helikopterseende.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Sara Jupiter
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga