Poolia Executive Search · Publicerad 3 jan 2020

Vill du arbeta i en modern organisation med en stabil ägare? Vi söker dig som vill ha frihet och få ansvar, som vill arbeta i en platt organisation som beskrivs som kunniga och effektiva. Vill du jobba i team såväl som individuellt och ha ett gäng öppna och prestigelösa kollegor?

Nu söker vi vår nästa kollega!

Om tjänsten

Som executive search konsult blir du en del av ett härligt team där vi sedan 2011 har stöttat många uppdragsgivare till framgångsrika chefstillsättningar på ledningsnivå - allt från sjukhusdirektörer till VD.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som executive search konsult ansvarar du för hela processen från att attrahera in nya kunder till att ha tillsatt den ledare som ser just detta uppdrag som sin nya fantastiska framtid. Du sitter i stimulerande samtal med kandidater, använder all din kunskap, erfarenhet och klokhet i rådgivningen till uppdragsgivaren och skrattar och utvecklas tillsammans med teamet du jobbar med i uppdraget. Du ingår i team där våra researchers stödjer dig i att kartlägga och identifiera kandidater, där din executive search kollega i uppdraget blir din sparringpartner och där ni tillsammans leverererar högsta kvalitet till uppdragsgivaren.

Vem är du?

Vi söker dig med egen motor, passion för det du gör, försäljningsintresse, brett kontaktnät och erfarenhet av chefsrekrytering.

Du får ett mycket spännande uppdrag med frihet och ansvar samt ett gäng härliga kollegor i ett stabilt företag i fina lokaler mitt i stan!

Om verksamheten

Poolia Executive Search AB grundades 2011 av fyra executive search konsulter. Vår huvudägare är börsnoterade Poolia koncernen med mer än 30 års erfarenhet av rekrytering. Poolia Executive Search AB är ett systerbolag till Poolia Sverige, Poolia Norge, Poolia Tyskland och Poolia Finland.

Poolia Executive Search´s ledord är kvalitet, engagemang och hårt arbete. För våra uppdragsgivare innebär det att vi genom vår gedigna erfarenhet av executive search och eget ledarskap kan bidra med råd och kunskap och stärka våra uppdragsgivares verksamhet genom precision vid tillsättning av nya ledare.

Vår VD har varit ordförande i ESK (www.esk.se) och styrelsemedlem under fyra år.

Kontakta mig! Maria Eriksson, VD, Poolia Executive Search AB, 073-944 50 95, maria.eriksson@poolia.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga