Poolia HR & Lön · Publicerad 17 nov

Du kommer att tillhöra en division som supporterar verksamhetens stödfunktioner och arbeta med all administration som rör konsulter som anställs/ska anställas inom denna division. Som konsultansvarig kommer du därmed att sköta hela konsultprocessen från start till slut. Vilket innebär registrering av jobbannons, urval, intervjubokningar, anställningsavtal samt introduktion, skapande av konton, beställning av accesser och arbetsredskap till konsulten. Du kommer även att hantera avslut av konsulter och månatliga prognoser samt rapporter. Utöver detta kommer du säkerställa att den befintliga proceduren vid anställning av konsulter följs och delge berörda med information om processen. Du kommer även att medverka på interna resurs-möten och sköta kontakten med deras consultant sourcing avdelning. Helt enkelt en bred och fartfylld roll. Perfekt för dig som vill ta nästa steg inom personaladministration.

Erfterfrågad kompetens och erfarenhet

För att lyckas i rollen som konsulthanterare ser vi att du har arbetat i en administrativ roll tidigare. Du har även erfarenhet av att arbeta med bemanning och känner dig trygg i en roll som konsultansvarig. Din engelska är mycket god i både tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper inom Excel och känner dig träffad i bilden av att vara en mycket god kommunikatör både muntligt och skriftligt.

Vi söker dig som är en öppen och samarbetsvillig person med driv och gott ordningssinne. Det är också viktigt att du är en problemlösare, gillar struktur och har lätt att samarbeta med många olika intressenter. Med detta i åtanke trivs du i en roll där kommunikation är nyckeln, gillar att ge bra service och trivs i en dynamisk arbetsmiljö. I konsulthanteringen ingår mycket administrativt arbete, vilket du känner dig bekväm i. Vi förutsätter även att du är ett strukturerat geni som drivs av ordning och reda.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Julia Martinez Palm
Rekryteringen hanteras av
Poolia