Poolia HR & Lön · Publicerad 5 sept 2019

Vill du hitta nästa jobb inom rekrytering och har dessutom ett tech- intresse? Då har vi den perfekta tjänsten för dig. Vår kund är en stor internationell aktör som behöver en ny kollega till rekryteringsteamet. Som rekryterare/talent acquisition specialist kommer du att jobba med hela rekryteringsprocessen för både nationella och internationella tjänster inom teknik hos kund som är en attraktiv arbetsgivare. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i september som kommer att pågå året ut, där möjlighet till förlängning finns för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att ansöka!

Om tjänsten

I rollen kommer du att ingå i ett härligt team med stora ambitioner. Som rekryterare kommer du att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen, t.ex. skapa kravprofiler, skapa och publicera annonser, arbeta med telefonintervjuer, urval och eventuellt med search, hantera ansökningar, delta i anställningsintervjuer, referenstagning och rekryteringsadministration. Du utbildar och coachar chefer inom rekrytering. Du jobbar även med internationell rekrytering. Du jobbar även aktivt med att skapa attraktiva banners och annan marknadsföring ur ett Employer Branding perspektiv.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Självständigt driva fullständiga rekryteringsprocesser
  • Hantera stora kontaktytor med såväl interna medarbetare och potentiella kandidater
  • Ansvara för administrativa arbetsuppgifter som tillhör rekryteringsområdet
  • Bidra till företagets employer branding arbete
Vem är du?
  • Du har ansvarat för samntliga delar i rekryteringsprocessen
  • Du har erfarenhet av rekrytering/search av Tech-profiler
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du utvecklingsinriktad och har ett stort driv. Du har en utpräglad förmåga att skapa och utveckla relationer, en förtroendeingivande och professionell approach samt ett prestigelöst och genuint intresse för människor. Då teamet du kommer att tillhöra har ett starkt samarbete tror vi att du är en lagspelare som bidrar med engagemang och kompetens. rollen kräver att du trivs i att arbeta med flera processer prallellt och inte räds en utmaning.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga