Poolia HR & lön · Publicerad 11 okt 2019

Nu söker vi en HR-administratör till vår kund inom offentlig sektor. Har du några års erfarenhet av personaladministrativt arbete och vill bredda din erfarenhet kan det här vara en tjänst för dig! Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, inledningsvis under 9 månader. Eftersom vi intervjuar kandidater löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen att ansöka redan nu!

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra HR avdelningen hos vår kund och ingå i deras personalteam. Du kommer att ha ett nära samarbete med den administrativa gruppen och rapportera till den administrativa chefen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Rådgivning kring HR-frågor gentemot chefer och medarbetare
  • Kontaktperson gentemot organisationens centrala personalavdelning
  • Du kommer att arbeta brett inom HR området med administration, rekrytering, anställningar, introduktion, arbetsmiljö, rehabilitering etc.
Vem är du?

Vi söker dig som har:
  • Universitet eller högskoleutbildning som personalvetare eller annan lämplig utbildning.
  • Minst tre års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
  • God kunskap i Office-paketet.
Det är dessutom mycket meriterande om du har:
  • Erfarenhet av Primula och eller ReachMee.
  • Erfarenhet av statligt arbete.
Som person söker vi dig som är noggrann, strukturerad och en problemlösare. Du bör trivas att jobba i team och ha god samarbetsförmåga. I rollen ingår även att effektivisera rutiner, vilket innebär att det är viktigt att kunna arbeta självständigt och driva arbetet framåt.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga