Poolia IT · Publicerad 20 mars 2019

Har du bakgrund inom IT och drivs av försäljning, affärer och tillväxt? Har du dessutom förstått att nyckeln till framgång är att få andra att växa & utvecklas genom ditt skickliga ledarskap? Vi söker nu en affärsområdeschef till Poolia IT AB. Vi är ett riktigt härligt gäng och söker dig som vill bidra till framgång med både resultat och din person!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som affärsområdeschef på Poolia IT, ett av 12 dotterbolag inom Poolia Sverige AB och ett av 5 specialistbolag på Poolia i Stockholm, ansvarar du tillsammans med teamet för den förstklassiga leveransen av rekryterings- och bemanningstjänster inom IT till våra kunder. Genom starkt engagemang och entusiasm leder och driver du affären operativt med helhetsansvar (inkl. resultatansvar/P&L). Fokus ligger i nyrekrytering och personalansvar (även för våra konsulter), försäljning/tillväxt, och bibehållen kvalitet i ett högt tempo. Du har hand om hela affären, från införsäljning av uppdrag till kravspecifikation, rekrytering och matchning. Efter tillsättning följer du upp hur det går under uppdragens gång. Kundvård och kundkontakter inklusive merförsäljning till befintliga och nya kunder är centralt i rollen. Du rapporterar till VD för Poolia IT.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och ledarskap gärna inom bemanningsbranschen och med lämplig akademisk utbildning eller motsvarande inom IT. Du tycker om att ha ansvar, bygga relationer som leder till lyckade affärer och mår bra av att se andra lyckas. Du har redan idag ett etablerat kontaktnät i Stockholmsregionen, gillar mötet med människor och är lösningsinriktad. Du behöver vara duktig på att prioritera, ha en bra initiativförmåga och inte vara rädd för att fatta beslut.
För att trivas hos oss ska du tycka om den mindre verksamheten med det personliga bemötandet med kunder och kandidater och samtidigt uppskatta att tillhöra en koncern med utvecklad infrastruktur och en god organisation som är ISO- och miljöcertifierad.

Med ditt engagerande och entusiasmerande sätt motiverar du dina medarbetare till goda resultat. Du är ambitiös och föregår med gott exempel såväl i affärsdrivet som i ditt strukturerade arbetssätt. Du finns tillgänglig för dina medarbetare i ett involverande ledarskap och tillsammans utvecklar ni verksamheten. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Är du precis som vi är övertygade om att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan på vad de kan åstadkomma? Vill du kliva in i en roll där mycket finns på plats men också fortsatt mycket att göra? Då är du rätt individ för oss och vi rätt bolag för dig. Vill du veta mer om rollen eller har andra frågor, ring gärna mig: Sara Lindström 08-555 650 13, VD för Poolia IT och den du rapporterar till i rollen som Affärsområdeschef.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Inga fler liknande jobb tillgängliga