Poolia IT · Publicerad 28 sept

Brinner du för IT och har erfarenhet av administrativa sysslor? Vill du arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som dispatcher agerar du som ett filter mellan olika kunder och dina kollegor i helpdesk-teamet. Du kommer att ha översikt över de ärenden som kommer in, för att sedan hantera, prioritera och skicka vidare ärenden, beroende på problemets karaktär. Du kommer att ge support via telefon och administrera både nya och gamla ärenden samt följa upp kundnöjdhet.
I rollen ingår även administrativa uppgifter, som t,ex, mötesbokning, fakturahantering och protokollförande. Du kommer även att få arbeta med att förbättra olika arbetsprocesser för att effektivisera det dagliga arbetet.

Utbildning/erfarenhet

Vi tror att du som söker har minst 3 års arbetserfarenhet av liknande uppgifter. Du har antagligen erfarenhet av en servicedesk i kombination med administrativ vana. Som person ser vi att du är tillmötesgående, positiv och lösningsfokuserad. Vidare bör du vara prestigelös och noggrann i ditt arbete, samt ha som ambition att alltid göra ditt bästa.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga