Poolia IT · Publicerad Idag 00:00

På uppdrag av Fujitsu söker vi nu en IT-vaktmästare för placering i deras nya lokaler i Kista. Rollen är mycket varierande och arbetsuppgifterna består av alltifrån att hantera deras inpasseringssystem, utföra lättare teknisk service av till exempel skrivare och projekttorer samt av mer traditionella vaktmästarsysslor. Är du självgående och serviceminded, då är det kanske dig vi söker! Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
  • Skapa inpasseringskort och hantera inpasseringssystemet.
  • Utföra lättare service på teknisk utrustning såsom skrivare och projektorer samt fylla på förbrukningsmaterial.
  • Generell service av lokalerna såsom att byta lampor och felanmäla trasig utrustning.
  • Bistå personalen i receptionen med assistans när det behövs.
  • Vara tillgänglig för att assistera personal på kontoret med tekniska och praktiska frågor.
  • Se över brandskyddet en gång varje kvartal.
Uppdragsstart: Mitten av november

Utbildning/erfarenhet

För detta uppdrag lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du som söker är serviceinriktad med mycket god initiativförmåga. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av en liknande roll, främst gällande det tekniska. Du har behärskar Windows & Officepaketet Det är meriterande ifall att du har körkort.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga