Poolia IT · Publicerad 28 aug

Har du läst IT-inriktning eller datavetenskap? Vill du bli konsult och få chansen att jobba på välkända bolag och myndigheter? Nu har du chansen att skicka in CV för alla våra kommande uppdrag inom IT. Vi söker dig som nyligen har avslutat din gymnasie- eller universitetsutbildning och nu vill jobba som konsult hos Poolia IT. Vi håller intervjuer löpande, så det är viktigt att du ansöker redan idag. Skicka in CV eller personligt brev för att berätta vad just du vill jobba med!

Arbetsuppgifter

Som konsult hos oss kommer du vara anställd hos Poolia IT och jobba ute hos vår kund. Du får en konsultchef som stöttar dig och tar emot alla dina frågor men dessutom en chef och kollegor på arbetsplatsen.

Exempel på roller hos Poolia IT
  • Medarbetare i helpdesk
  • Teknisk support
  • Onsite support
  • IT-tekniker
  • Nätverkstekniker
Bland våra kunder finns en mängd olika företag - stora som små, bolag och myndigheter!

Vad vill du arbeta med? Skicka in CV och personligt brev och berätta mer om dig själv. Här nedanför kan du läsa mer om vad vi vill att du är duktig på. Om din profil matchar något av de uppdrag vi har aktuella kommer vi kontakta dig!

Vem är du?

Alla medarbetare på Poolia IT har ett brinnande intresse för teknik. Det har du också! Vi söker dig som gillar att lösa problem och lära dig mer om den senaste uppdateringen. För just dessa roller söker vi dig som
  • Har studerat IT / datavetenskap / nätverk eller motsvarande
  • Har erfarenhet av något av följande:
Helpdesk
IT-support
Service
Kundtjänst
- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi tror att du känner till Active Directory, Office-paketet, Outlook och Microsofts produkter.

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga