Poolia IT · Publicerad 15 sept

För kunds räkning söker vi en konsult för rollen som Site Support - Useradmin. Kunden är ett stort internationellt företag och de har därför många IT-ärenden relaterade till personalförändringar. Du kommer bli konsult hos Poolia IT och jobba hos vår kund. Uppdraget startar så snart vi hittar rätt person och pågår minst sex månader. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdraget

Vår kund är ett stort internationellt företag i modebranschen och på avdelningen Useradmin hanteras personalförändringar och konton. Du kommer bli en del av ett rutinerat team som samarbetar för att ge god service till sina medarbetare.

Som Useradmin agent kommer du att arbeta administrativt genom att hantera konton och behörigheter relaterat till personalförändringar. Du kommer jobba med Active Directory, Windows 7 och Office-paketet.

Vem är du?

Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö med stor serviceanda. Vi tror också att du har erfarenheter från liknande arbete, gärna från en IT-organisation.

Som person är du administrativt lagd och du är mån om att leverera med god kvalitet. Att hålla fokus och att arbeta i flera system parallellt är något du har lätt för. Vidare ställer du upp för dina kollegor och hjälper till där det behövs. Vi ser också att du som söker är servicefokuserad och du beskriver dig själv som positiv och snabblärd.

Du har erfarenhet av de system du ska arbeta i; Windows, Active Directory och Office-paketet.

Låter det här som ditt nästa jobb? Välkommen med din ansökan!

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga