Poolia IT · Publicerad 27 nov 2019

Gillar du att möta användare och brinner för problemlösning? För kommande tjänster i Stockholmsområdet söker vi efter duktiga och teknikerintresserade IT-tekniker för uppdrag onsite. Sök idag, vi kontaktar kandidater löpande när rätt uppdrag dyker upp!

Om tjänsten

Som onsite-tekniker kommer du arbeta med IT-support på plats ute hos kund. Du kommer hjälpa kunderna med olika IT-relaterade problem och uppdrag. Det kan vara allt ifrån att installera nya datorer, upplåsning av konton, koppla skrivare, uppgradera programvaror till att felsöka befintliga datorers hård- och mjukvara. Ingen dag är den andra lik och som onsite-tekniker ställs stora krav på en servicemedvetenhet. Notera att annonsen gäller i första hand kommande bemanningsuppdrag hos Poolias kunder, där kontakt med kandidater sker efter behov!

Vem är du?

Du har lite eller mycket erfarenhet av arbete inom nätverk och IT-drift. Självfallet är det väldigt viktigt att du har ett brinnande intresse för IT och service! För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god kommunikativ förmåga. Det är ett krav att du behärskar svenska på flytande nivå. Som person är du nyfiken och vill gärna ta dig an nya utmaningar. Du är ansvarsfull och mycket serviceinriktad.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 jan 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga