Poolia IT · Publicerad Igår 00:00

I rollen som projektadmin/ledare kommer du att fungera som navet i hjulet mellan olika enheter inom företaget. Du arbetar i ett team med tre projektledare och två projektadministratörer som har stort lösningsfokus och en ambition att skapa nöjda kunder. Du arbetar främst med projektstöd för kundens IT tjänster. IT-avdelningen levererar allt från små till stora och komplexa lösningar inom Wifi, VLAN, WAN, LAN, och serversystem.

Arbetsuppgifter
  • Driva olika installationsprojekt i samråd med kund.
  • Kontinuerligt följa upp nyckeltal för att säkerställa hög kundnöjdhet och långvariga kundrelationer.
  • Personalleda och koordinera tekniker/konsulter.
  • Återkoppla till säljavdelningen och överlämna kunden till supporten.
  • Administrera och följa upp projekt i våra affärssystem.
  • Fakturering, kontera leverantörsfakturor och attestera tider.
  • Hantera internförfrågningar om personal från supportavdelningen.
Utbildning/erfarenhet

Som person är du van att arbeta med många projekt igång samtidigt då tempot hos oss är högt. Till ditt sätt är du social, lösningsorienterad, energifull, noggrann, systematisk och har god förmåga att kommunicera med såväl kunder, tekniker och säljare. Du har en förmåga att se nya möjligheter i ett snabbt växande bolag och är inte rädd för att hugga in där det behövs. Du har erfarenhet av att utveckla interna rutiner och arbeta efter dessa.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga