Poolia IT · Publicerad 17 okt

Nu söker vi en kravspecialist till en av våra största kunder. Vi vill även uppmuntra juniora konsulter att söka denna tjänst. I rollen blir du anställd av Poolia IT och inhyrd som konsult hos kund. Vi tar emot ansökningar löpande, varmt välkommen med din ansökan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att:
  • driva igenom förbättringar i existerande system, processer, avtal och instruktioner
  • driva utrullningar av hårdvara globalt
  • ge god service globalt och ha kontakt med många intressenter internt och externt
  • analysera statusen för leveransen och sammanställa rapporter
Utbildning/erfarenhet

För att passa i rollen tror vi att du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du en do:er som kan hanera många bollar i luften. Du brinner för att effektivisera och förbättra arbetsprocesser och är en mycket skicklig kommunikatör. Du har även goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia