Poolia IT · Publicerad 17 nov

Som Linuxkonsult kommer din roll innebära arbete med Linux-servrar, framför allt RedHat men även Ubuntu, CentOS och Solaris etc. Du kommer hantera serviceärenden, implementera förändringar och lösa problem inom SLA-tiden. Vidare kommer tjänsten innebära arbete med stödsystem så som Ticketsystem, CMDBs och Managementsystem. Du kommer även att tidsrapportera och löpande dokumentera ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. Som person tror vi att du är social och har lätt för att arbeta i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult
Kontakt
Mejla Louise Waerner
Rekryteringen hanteras av
Poolia